A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817744.9766.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Persoanele retinute in cazul scandalului de la restaurantul din CUG au fost eliberate in urma cu putin timp
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-01-2013, ora 10:59

Persoanele retinute in cazul scandalului de la restaurantul din CUG au fost eliberate in urma cu putin timp

Articol de Madalina Irimia

Persoanele retinute in cazul scandalului de la mijlocul lunii ianuarie, de la restaurantul Selya, din CUG, printre care si sora Crodunenilor, Petronela Tiuga, au fost eliberate in urma cu putin timp.

La peste doua saptamani de la scandal, sora Cordunenilor si sotul acestei, Marian Tiuga, sunt acuzati ca ar fi declansat tot scandalul din restaurantul Selya. Un alt nume din lumea interlopa implicat in scandal este Bibi Nechita, zis Baciu. Cei trei au fost adusi ieri in Arestul Politiei, cu ordonanta de retinere pentru 24 de ore insa procurorii au refuzat sa-i elibereze mandat de arestare preventiva pretextand ca nu sunt probe foarte clare impotriva lor.

Se pare ca scandalul de la Selya a inceput de de doua femei, Petronela Tiuga si iubita lui Baciu, care au inceput sa se certe si sa se loveasca reciproc in timpul unui concert de manele. In loc sa aplaneze conflictul, in sprijinul femeilor au sarit insotitorii acestora. De aici pana la o bataie generalizata nu a fost decat un pas.

In jurul orei 4.30, cineva a sunat la serviciul 112 pentru a chema ajutor. Trupele de interventie ale Politiei au gasit doar cativa oameni in restaurant si mai multe mese si scaune distruse. Initial, patronul restaurantului a depus o plangere pentru distrugere, plangere care a fost retrasa ulterior. Fiecare dintre cei audiati sustine ca este victima, fapt care i-a pus in incurcatura pe anchetatori pentru ca nici pana acum nu se stiu cu exactitate cine sunt agresorii.

Foto: stiri.com.ro

     
Tag-uri: scandal, restaurant, CUG, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii