ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-11-2014, ora 12:02

Perchezitii la un depozit de haine din Tomesti. Politistii au gasit haine de la Nike, Gucci ori Versace, despre care cred ca sunt contrafacute

Articol de Madalina Irimia
Ieri, 14 noiembrie, au avut loc trei perchezitii la un depozit de haine din Tomesti, anchetatorii suspectand ca este vorba despre marfa contrafacuta adusa din strainatate si care ajungea ulterior in mai multe magazine din Romania.

Doua dintre perchezitii s-au desfasurat in Iasi si una in Tomesti, la un depozit dintr-o hala abandonata, in care inainte erau crescuti porci. In hala s-au gasit tone de haine despre care exista banuiala ca sunt contrafacute.

Proprietarul a aratat documente justificative prin care demonstreaza ca le-a cumparat din Anglia. El le-a spus oamenilor legii ca vindea marfa la kilogram catre magazine tip outlet din Iasi.

Politistii vor ridica marfa cu eticheta care indica faptul ca ar proveni de la branduri de renume, precum Louis Vuitton, Adidas, Nike, Gucci, Versace sau Ralph Lauren, si le vor duce la un laborator criminalistic in vederea expertizarii pentru a vedea daca sunt sau nu contrafacute.

Sursa: digi24.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii