A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727760263.4278.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Perchezitii la punctele de lucru ale unor societati comerciale din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-07-2013, ora 09:07

Perchezitii la punctele de lucru ale unor societati comerciale din Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 18 iulie, politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor al Inspectoratului de Politiei al Judetului Iasi, cu sprijinul SJIPI Ia si, au efectuat trei perchezitii la punctele de lucru ale unei societati comerciale, precum si trei controale la punctele de lucru a trei societati comerciale, toate din mun. Iasi.

Astfel, de la trei puncte de lucru ale unei societati comerciale cu sediul in mun. Iasi, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor 260 articole de imbracaminte, purtand marci susceptibile a fi contrafacute, pentru acestea nefiind prezentate certificate de conformitate. La alte trei puncte de lucru ale unor societati comerciale au fost identificate si ridicate in vederea continuarii cercetarilor, 50 de obiecte de imbracaminte susceptibile a fi contrafacute, 34 perechi pantofi sport susceptibili a fi contrafacuti, pentru acestea nefiind prezentate certificate de conformitate. In cauze, fata de administratorii societatilor se efectueaza cercetari in cadrul unor dosare penale, pentru sav arsirea infractiunilor de „contrafacerea unei marci” si „punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata, pentru produse identice sau similare si care il prejudiciaza pe titularul marcii inregistrate” , fapte prev. si ped. de art. 90, alin. 1, lit. a si art. 90 alin. 1 lit. b din Legea nr. 84/1998, urmand ca ulterior sa se ia legatura cu titularul de drepturi pentru stabilirea naturii originale sau contrafacute a celor 344 de articole de vestimentatie si pentru stabilirea prejudiciului cauzat”, anunta IPJ Iasi.

La finalizarea cercetarilor dosarele vor fi inaintate unitatilor de perchet competente cu solutii procedurale.

Foto: realitatea.net

     
Tag-uri: politie, perchezitii, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii