ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-06-2013, ora 17:06

Perchezitii la Iasi: Mai multe centre de multiplicare din municipiu xerocopiau suporturi de curs, manuale si materiale didactice fara drept

Articol de Alexandra Stefanescu

In aceasta dimineata, politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor al Inspectoratului de Politiei al Judetului Iasi, impreuna cu lucratori ai Garzii Financiare, au efectuat trei perchezitii la punctele de lucru ale unor societati comerciale ce au ca obiect de activitate copierea si multiplicarea de inscrisuri.

Din investiga tiile si cercetarile efectuate de politisti a rezultat faptul ca mai multe centre de multiplicare de pe raza municipiului Iasi xerocopiau suporturi de curs, manuale si materiale didactice fara drept.

In urma perchezitiilor, au fost ridicate peste 500 de inscrisuri (suporturi de curs, manuale si materiale didactice xerocopiate), ce sunt susceptibile de a intra sub incidenta Legii 8/1996 privind drepturile de autor.

Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute de articolul 140, aliniat 1 din Legea 8/1996, iar la finalizarea acestora se vor propune masuri legale.

Foto: bistritanews.ro

     
Tag-uri: perchezitii, Iasi, xerox
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii