A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727583724.1697.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Perchezitii in judetul Iasi la suspecti de furt de arbori
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-02-2013, ora 09:52

Perchezitii in judetul Iasi la suspecti de furt de arbori

Articol de Alexandra Stefanescu

21 de perchezitii domiciliare au fost efectuate in cursul zilei de ieri, in cinci localitati din judetul Iasi. Mai multe persoane sunt suspectate de politisti de comiterea infractiunilor de furt, prin taiere, de arbori, care formau plantatia rutiera a unui drum judetean.

Pe data de 27 februarie, politisti din cadrul Politiei Orasului Harlau si ai posturilor de politie arondate au efectuat 21 de perchezitii domiciliare in localitatile Cotnari, Belcesti, Focuri, Coarnele Caprei si Fantanele din judetul Iasi, la suspecti de furturi de material lemnos. La actiune au participat si reprezentanti ai Ocolului Silvic Harlau.

Politistii suspecteaza 31 de persoane de comiterea, in perioada decembrie 2012 – februarie 2013, de furturi, prin taiere, dearbori, in principal plopi, care formau plantatia rutiera a DJ 281, pe traseul Harlau – Belcesti - Iasi.

In urma perchezitiilor, au fost ridicate, in vederea confiscarii, 60 metri cubi de material lemnos. Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 10.000 de lei.

Foto: impactingorj.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii