ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-04-2013, ora 12:56

Perchezitii in Iasi si Bacau. Suspectii foloseau numele ministrului Dan Sova si al unor prefecti pentru a obtine diverse “donatii”

Articol de Alexandra Stefanescu

In aceasta dimineata, politistii bucuresteni au efectuat perchezitii la cinci locuinte din judetele Bacau si Iasi pentru depistarea si prinderea mai multor persoane suspectate ca au inselat administratorii unor firme cu 15.000 de euro, dupa ce i-au sunat si le-au cerut diverse donatii sustinand ca sunt apropiati ai ministrului Dan Sova sau ai unor prefecti. Sase suspecti au fost retinuti.

In urma investigatiilor si cercetarilor efectuate, politistii specializati in investigatii criminale din cadrul D.G.P.M.B. au retinut faptul ca, in perioada ianuarie – martie 2013, in scopul obtinerii de foloase materiale injuste, prin atribuirea de calitati mincinoase, sase membri ai unei grupari infractionale au indus in eroare patru barbati, producandu-le acestora o paguba totala de aproximativ 15.000 de euro. Suspectii si-ar fi atribuit calitatea mincinoasa de demnitar si, sub pretextul ca o ruda a acesteia are probleme medicale, ar fi solicitat acesteia sa doneze diferite sume de bani intr-un cont. Cercetarile sunt continuate de politistii bucuresteni, sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune in forma continuata si complicitate la inselaciune in forma continuata, cu cei in cauza in stare de retinere, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti, cu propunere de arestare preventive”, informeaza Politia Romana.

Foto: antena3.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii