ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-02-2013, ora 11:44

Perchezitie in Ciurea. O femeie suspectata de furturi din locuinte, dusa la audieri

Articol de Madalina Irimia

Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au efectuat luni o perchezitie la domiciliul unei femei de 63 de ani, din comuna Ciurea, suspecta de comiterea a 4 furturi din locuinta de pe raza municipiului Iasi in perioada octombrie-decembrie 2012, cand impreuna cu o alta persoana a patruns in locuinte de unde au furat bani si bunuri.

In urma perchezitiei au fost ridicate mai multe bunuri provenite din comiterea infractiunilor. Femeia a fost condusa la sediul politiei pentru cercetari, ocazie cu care s-a stabilit ca aceasta impreuna cu o complice la data de 19.11.2012 si 01.12.2012, in timp ce se aflau in locuintele a doi batrani de 80 , respectiv 71 ani i-au adus pe acestia in stare de inconstienta, prin administrarea unor substante in cafea, dupa care au furat mai multe bunuri si bani producand un prejudiciu total de aproximativ 15.400 lei.

In data de 08.10.2012,respectiv 09.12.2012, in timp ce se afla in locuintele altor doi batrani in varsta de 87 ani, profitand de neatentia acestora a sustras bani si bauturi alcoolice, producand partilor vatamate un prejudiciu in cuantum de 11.800 lei. Prejudiciul recuperat partial.

Fata de V. Emiliea a fost inceputa urmarirea penala pentru savarsirea infractiunilor de : talharie(doua acte materiale)si doua infractiuni de furt calificat si s-a luat masura retinerii, urmand ca astazi sa fie condusa la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi si Judecatoria Iasi cu propunere de arestare preventiva. Prejudiciul a fost recuperat partial. Cercetarile sunt continuate in vederea identificarii complicei si documentarii intregii lor activitati infractionale”, informeaza IPJ Iasi.

Foto: e-stireazilei.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii