A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720190593.9364.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pentru prima data in istorie Iasul este gazda Adunarii Generale a Asociatiei Secretarilor de Judete din Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-11-2012, ora 15:53

Pentru prima data in istorie Iasul este gazda Adunarii Generale a Asociatiei Secretarilor de Judete din Romania

Articol de Alexandra Stefanescu

Astazi, la Hotelul Moldova, Secretari din majoritatea judetelor din Romania au participat la manifestarile dedicate Adunarii Generale a Asociatiei Secretarilor de Judete din Romania. La Adunare au participat si Secretari ai mai multor Municipii, invitati speciali fiind cei doi presedinti ai Asociatiilor (Iordan Nicola, Presedintele Asociatiei Secretarilor de Judete din Romania, respectiv Iosiv Cerbureanu, Presedintele Asociatiei Secretarilor de Municipii din Romania).

Prezent la eveniment, Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, a felicitat organizatorii pentru demers si a transmis sprijinul domniei sale in privinta activitatii celor doua Asociatii.

Am venit cu multa curiozitate la acest eveniment, care sper sa aiba eficienta scontata. Pe ordinea de zi observ mai multe subiecte in ceea ce priveste imbunatatirea legislatiei din domeniul administratiei publice locale, fapt care nu poate decat sa ma bucure. Trebuie sa spun ca dorintele si proiectele unui presedinte de Consiliu Judetean nu devin realitate daca nu este ajutat si nu face echipa cu un secretar al Judetului bun. Este ca un Ministru de Finante bun”, a declarat Cristian Adomnitei. Evenimentul se va incheia maine.

Foto: skytrip.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii