A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832367.6531.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Paznicii din Iasi, verificati de politisti. Vezi ce sanctiuni au primit
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-04-2015, ora 09:56

Paznicii din Iasi, verificati de politisti. Vezi ce sanctiuni au primit

Articol de Cristian Amariei
In cursul zilei de 20 aprilie, intre orele 10.00-14.00, politistii din cadrul Sectiei 3 Politie Compartimentul Sisteme de Securitate, au actionat pentru a verifica respectarea privind paza obiectivelor, bunurilor si valorilor, la societatile care nu sunt asigurate cu paza si au controlat paza proprie neinarmata de la unitatile care isi desfasoara activitatea pe raza de competenta.

Au fost controlate 12 unitati comerciale, fiind verificati 16 agenti de paza. Au fost aplicate 8 sanctiuni contraventionale conform Legii nr. 333/2003, in valoare de 4.000 lei.

Au fost sanctionati 6 agenti de paza, un administrator al unei societati comerciale si un administrator al unei firme de paza. De asemenea, au fost verificate 3 echipaje de interventi si au fost efectuate 4 instruiri cu personalul de paza aflat in serviciu.

In cadrul actiunii politistii Compartimentului Sisteme de Paza au desfasurat activitati de patrulare pe traseele unde sunt amplasate case de schimb valutar si amanet, supermarketuri, bancomate, agentii loto si societati comerciale izolate pentru mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica corespunzator.

S-a declansat butonul de panica la un magazin din Iasi, iar agentii de paza au intervenit la obiectiv in 3 minute.

O societate de paza a fost sanctionata conform Legii nr. 333/2003, cu 2000 lei, deoarece nu a respectat prevederile planului de paza avizat de conducerea Sectiei 3 Politie, constand in faptul ca nu au echipat agentii de paza cu toate articolele prevazute in componenta tinutei.

A fost sanctionat un agent de paza: P. Constantin, angajat al societatii de paza conform Legii nr.333/2003, cu avertisment, deoarece a fost gasit executand serviciul de paza fara mijloace de autoaparare, ecuson de identificare si uniforma cu care a fost dotat.

Sursa: lideruldeopinie.ro
     
Tag-uri: iasi, politie, control, paznici
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii