A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834794.6878.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Patru tineri risca sa ajunga la inchisoare dupa ce au spart anexa unei locuinte din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-08-2013, ora 12:23

Patru tineri risca sa ajunga la inchisoare dupa ce au spart anexa unei locuinte din Iasi

Articol de Cristian Amariei

Pe data de 12 august, politistii din cadrul Postului de Politie Barnova au fost anuntati de catre P. L., de 53 ani, din municipiul Iasi, cu privire la faptul ca in noaptea de 11 spre 12 august, i-au fost furate dintr-o anexa a casei produse agricole in valoare de aproximativ 1000 lei.

In urma cercetarilor efectuate de catre politisti au fost identificati suspectii comiterii furtului, G. Gabriel, de 18 ani, B. Costel, de 23 ani , S. Florin, de 21 ani si R. Mihai, de 38 ani, toti din comuna Barnova, judetul Iasi. In sarcina barbatilor s-a retinut totodata ca sunt suspecti de comiterea unui alt furt, de materiale de constructie, comis in acceasi noapte, dintr-o casa in constructie, in dauna persoanei vatamate D. V., de 33 ani, din Iasi. Prejudiciul de 3000 lei a fost recuperat partial, iar cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, urmand a se propune masuri legale”, anunta IPJ Iasi.

Foto: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: furt, IPJ, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii