A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719990065.4395.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Patru minori au batut un batran in Gara din Iasi pentru 20 de lei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-08-2014, ora 09:29

Patru minori au batut un batran in Gara din Iasi pentru 20 de lei

Articol de Ana-Maria Onofrei

In cursul zilei de 19 august, politistii Biroului de Investigatii Criminale Iasi au prins la scurt timp de la comiterea faptei patru minori, din Iasi, cu varste intre 13 si 17 ani, care au deposedat un batran, de 71 de ani, din Iasi, folosind acte de violenta, de suma de 20 de lei.

Fapta a fost comisa de cei patru minori in jurul orelor 13.00, in timp de victima traversa parcul de langa Gara Internaţionala. Agresorii imobilizat batranul si sustras banii din buzunarul camasii, dupa care au fugit.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale au intervenit imediat si dupa circa 15 minute de la comiterea talhariei au prins agresorii care au fost condusi la sediul politiei pentru cercetari.

Minorul de 13 ani a fost incredintat familiei (acesta nu raspunde penal), cei doi adolescenti de 15 ani sunt cercetati in stare de libertate fiind de asemenea incredinţaţi familiilor. Fata de cel de-al patrulea, respectiv S. M., de 17 ani, s-a luat masura retinerii pe baza de ordonanta pentru 24 ore, fiind introdus in arestul IPJ Iasi si urmeaza ca in ziua de 20.08.2014 sa fie condus la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi cu propunerea de arestare preventiva.”, au declarat reprezentantii IPJ Iasi.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de talharie calificata.

Foto: dinorasulmeu.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii