A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829786.6938.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Patru copii rataciti, recuperati de politistii de frontiera
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-07-2013, ora 17:34

Patru copii rataciti, recuperati de politistii de frontiera

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera vasluieni au predat parintilor patru copii, cu varste cuprinse intre 4 si 8 ani, care s-au ratacit in drumul spre casa, fiind gasiti la aproximativ 15 km de domiciliu.

In ziua de 18 iulie a.c., orele 18.10, un echipaj auto format din politisti de frontiera din cadrul S.P.F. Berezeni/I.T.P.F. Iasi, aflat in misiune, a observat patru minori care se deplasau pe Drumul National 24 A (aflat la aproximativ 6 km de frontiera de stat), spre localitatea Lunca Veche, judetul Vaslui.

Intrebati de politistii de frontiera cu privire la prezenta lor in zona, copiii au spus ca au plecat la joaca dar s-au ratacit in drumul spre casa.

Politistii de frontiera au aflat ca cei patru copii, cu varste cuprinse intre 4 si 8 ani, sunt din localitatea Vetrisoaia, judetul Vaslui. In momentul identificarii, minorii se deplasau in directia opusa localitatii de domiciliu, fiind deja la 15 kilometri de casa.

In consecinta, cei patru minori au fost condusi la sediul SPF Berezeni, unde politistii de frontiera au identificat si anuntat parintii, iar in jurul orelor 19.00, copiii au ajuns in siguranta in familie.

     
Tag-uri: politie, frontiera, copii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii