A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719989663.7347.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Patru consilieri locali au fost inlocuiti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
31-01-2013, ora 15:36

Patru consilieri locali au fost inlocuiti

Articol de Diana Dumitriu

Consilierii locali au aprobat in sedinta de azi a Consiliului Local Municipal ca patru dintre colegi sa fie inlocuiti cu alti colegi de partid. Astfel, dupa ce consiliera locala Camelia Bogdanici a devenit deputat PDL, aceasta a trebuit sa renunte la functia din Consiliu.

Ea a fost inlocuita azi de fostul director al CFR Calatori, pedelistul Constantin Axinia. Schimbari au fost si in randul consilierilor USL. Dupa ce Cristian Ghibu a plecat la Ministerul Transporturilor pentru a-l sfatui pe ministrul Relu Fenechiu, liberalul a fost inlocuit de colegul sau de partid Sorin Trandafirescu.

De asemenea, dupa ce consililierul Sorin Iacoban a fost ales deputat, locul acestuia in Consiliul Local i-a revenit pesedistei Georgianei Melenciuc. O alta inlocuire a fost facuta in randul celor de la PP DD, dupa ce Sandu Buraga a plecat la munca in Germania, Vlad, fiul fostei sefe de la Cadastru, Narciza Nedelcu, a devenit la cei 24 de ani ai sai consilier local.

Foto: curierul-iasi.ro

     
Tag-uri: inlocuiri, CL, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii