A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727678088.4898.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Patru cetateni straini, depistati cu sedere ilegala in Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-03-2013, ora 17:50

Patru cetateni straini, depistati cu sedere ilegala in Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Politisti din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrari - Serviciului pentru Imigrari Iasi au desfasurat in perioada 11- 16 martie, o serie de actiuni in vederea depistarii cetatenilor straini a caror sedere a devenit ilegala, pe raza de competenta.

Astfel, in urma verificarilor efectuate in diferite zone ale municipiului Iasi, au fost depistati patru straini cu sedere ilegala ( doi moldoveni, un albanez si un iordanian ) care au intrat in Romania in baza unor vize emise in scop de vizita sau a permiselor de sedere.

Trei dintre acestia au fost indrumati sa se prezinte la sediul Serviciului pentru Imigrari in vederea reglementarii dreptului de sedere deoarece isi justificau sederea pe teritoriul statului roman.

Cel de-al patrulea cetatean strain a fost sanctionat contraventional cu avertisment si i s-a emis o decizie de returnare prin care a fost obligat sa paraseasca tara, in termen de 15 zile.

De la inceputul anului, cadrele Serviciului pentru Imigrari Iasi in cadrul actiunilor cu forte proprii sau in cooperare cu structurile partenere au depistat cu sedere ilegala un numar de 34 straini impotriva carora au fost luate urmatoarele masuri:

- emiterea a 20 decizii de returnare;

- returnarea a trei persoane;

- emiterea unei comunicari de parasire a teritoriului;

- punerea in legalitate a zece straini.

Facem apel catre toti cetatenii straini de pe raza judetului si contam pe respectul dumneavoastra fata de legislatia in domeniu, invitandu-va sa ne contactati pentru orice problema legata de aplicarea prevederilor legale, la sediul Serviciului pentru Imigrari Iasi, din strada Mihai Costachescu nr. 6, la numarul de telefon 0232-302315, sau vizitand site-ul public la adresa www. igi.mai.gov.ro”, informeaza IPJ Iasi.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: imigranti, politisti, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii