A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865430.143.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Patru cabinete medicale amendate de inspectorii Directiei de Sanatate Publica Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-04-2013, ora 13:09

Patru cabinete medicale amendate de inspectorii Directiei de Sanatate Publica Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada 8– 14 aprilie, inspectorii de la Serviciul de Control in Sanatate Publica Iasi au aplicat patru amenzi in urma controalelor efectuate. Cuantumul acestora este de 2100 de lei.

Doua cabinete stomatologice din municipul Iasi au fost amendate cu cate 500 de lei deoarece trusele de sterilizare nu erau marcate corespunzator ( cu data si ora sterilizarii ). La Centrul Medical Targu Frumos, la unul din cabinete, a fost aplicata o amenda de 500 de lei, avand in vedere ca testul de autocontrol era neadecvat aparatului de sterilizare utilizat. De asemenea, un cabinet medical din comuna Cotnari a fost sanctionat cu 600 de lei pentru neselectarea deseurilor periculoase la locul de producere.

In saptamana anterioara s-au desfasurat 120 actiuni de control, dintre care 78 in unitati alimentare, 6 controale la domiciliul iesenilor pentru verificarea celor reclamate, doua controale la saloane de cosmetica, si 15 verificari la unitati sanitare din judetul Iasi.

Foto: olteniapress.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii