A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832445.8417.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pasi importanti pentru realizarea proiectului „Copou”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-11-2014, ora 10:49

Pasi importanti pentru realizarea proiectului „Copou”

Articol de Cristian Amariei
In cadrul unei conferinte de presa, Gheorghe Nichita, primarul Iasului, a anuntat ca s-au parcurs pasi importanti pentru implementarea proiectului „Copou”.

Vreau sa mentionez faptul ca procedurile in ceea ce priveste proiectul Copou, in valoare de 17 milioane de euro, sunt in grafic. Echipele de la Primarie si Dalkia au finalizat traseul pe care il vor avea viitoarele conducte. Niciuna din strazile reabilitate recent de noi nu va fi afectata. Saptamana trecuta, am primit vizita unei delegatii de la Autoritatea de Management POS Mediu si de la Banca Europeana de Investitii, care ne-au confirmat ca acest proiect are sprijinul autoritatilor centrale si vom fi in grafic cu licitatiile si calendarul de lucrari”, a precizat primarul Nichita.

Magistrala 2, prelungita

Proiectul „Copou”, un demers in premiera pentru Romania dupa anul 1990, prevede construirea a 16 kilometri de conducte primare de termoficare si instalarea de module termice individuale. Practic, magistrala 2 va fi prelungita in Copou si va alimenta cu agent termic 90 de institutii publice (universitati, spitale, scoli, gradinite etc). Lucrarile ar urma sa debuteze in primavara anului viitor si sa fie finalizate in 9 luni.

Foto: novaapollonia.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii