A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833930.345.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pasajul Octav Bancila: Restrictii de circulatie pe soseaua Arcu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-03-2015, ora 09:14

Pasajul Octav Bancila: Restrictii de circulatie pe soseaua Arcu

Articol de Cristian Amariei
De joi, 19 martie, traficul rutier va fi inchis pe strada Octav Bancila, inclusiv intersectia cu soseaua Arcu. Restrictiile de circulatie sunt impuse de constructia rampelor spre Pacurari ale pasajului Octav Bancila.
Pentru realizarea pasajului Octav Bancila este necesara inchiderea intersectiei str. O. Bancila – sos. Arcu si, astfel, este blocat accesul spre strada Pacurari. Str. O. Bancila va fi inchisa in totalitate traficului, iar sos. Arcu va fi inchisa circulatiei rutiere pe un sector de circa 150 m din centrul intersectiei cu str. O. Bancila. Practic, Restrictiile de circulatie vor fi aplicate incepand de joi, 19 martie si vor fi mentinute pe toata durata lucrarilor de constructie din zona.

Rute ocolitoare

Traficul rutier va fi deviat in aceasta perioada pe trasee ocolitoare. soferii au la dispozitie varianta str. Pacurari-Str. Niciman-Str. Moara de Foc si retur. Pentru accesul spre sos. Arcu poate fi folosita ruta: Str. Pacurari – Str. Spinti- Str. Cismeaua Pacurari-sos. Arcu, iar pe sens invers – sos. Arcu-Str. Cismeaua Pacurari- Str. Pacurari

Rutele ocolitoare au fost propuse de constructor si acceptate de Politia Rutiera Iasi si Comisia de Circulatie din cadrul municipalitatii iesene.

Inchiderea sectorului de strazi este impusa de evolutia lucrarilor de constructie a pasajului rutier suprateran Octav Bancila, ce va face legatura dintre cartierele Alexandru cel Bun si Pacurari. Mai precis, in aceasta perioada constructorul va demara lucrarile de realizare a rampelor de acces pe pasaj dinspre Pacurari si soseaua Arcu. intr-o prima etapa vor incepe constructia fundatiilor prin foraje pentru stalpi din beton armat si realizarea parapetilor din beton monolit si structuri din beton armat. Va urma ridicarea structurii rampelor si realizarea sistemului rutier. in acelasi timp, o alta categorie de lucrari presupune devierea conductei magistrale de apa cu diametru de 1000 mm de pe sos. Arcu si devierea retelei magistrale de termoficare si realizarea unui canal tehnic vizitabil pe sos. Arcu.

Pentru pregatirea lucrarilor, la finalul acestei saptamani, instalatia de forare ce lucreaza acum in zona tigarete va fi mutata in intersectia O. Bancila – Arcu pentru executia coloanelor forate pentru rampele Pacurari si Arcu. In functie de conditiile meteorologice, primele forari sunt planificate la inceputul saptamanii viitoare.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii