A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833572.9113.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pasajul Nicolina, pregatit pentru asfaltare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-07-2014, ora 10:32

Pasajul Nicolina, pregatit pentru asfaltare

Articol de Cristian Amariei

In ultimele doua saptamani, constructorii au montat hidroizolatia pe tronsonul consolidat al pasajului Nicolina ce cuprinde benzile de circulatie si trotuarele pe sensul spre Podu Ros. Dupa amplasarea stratului care protejeaza structura pasajului, pe tot sectorul proaspat betonat, va fi realizata asfaltarea zonei carosabile si montarea bordurilor pentru separarea trotuarelor.

Aceasta etapa inseamna si deschiderea circulatiei pe zona modernizata, santierul urmand sa fie mutat pe sectorul liniilor de tramvai. Practic, circulatia rutiera va reveni pe benzile de circulatie normale ale pasajului, urmand sa intre in lucru sectorul median al pasajului, unde vor fi demontate liniile de tramvai, va fi refacuta structura de beton a zonei si vor fi montate sine noi.

In paralel, constructorii lucreaza la ultimele etape de finisare a zonei carosabile de-a lungul soselei Nicolina. In aceasta perioada se lucreaza la definitivarea canalizatiilor pentru utilitati si ridicarea capacelor de acces la nivelul carosabilului. De asemenea, sunt in lucru betonarea tronsoanelor dintre liniile de tramvai pe zona Rond Vechi si Belvedere. De altfel, sinele noi de tramvai sunt montate pe tot traseul CUG (Tehnopolis) – Belvedere. Asezarea noilor cai de rulare pentru tramvaie a ramas de realizat pe zona Belvedere – Podu Ros.

Foto: curierul-iasi.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii