A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664019.6142.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Partidul Noua Republica Iasi: “USL ingroapa agricultura”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
26-05-2013, ora 09:17

Partidul Noua Republica Iasi: “USL ingroapa agricultura”

Articol de Madalina Irimia

Partidul Noua Republica Filiala Judeteana Iasi dezaproba “ modul in care autoritațile locale gestioneaza problemele locuitorilor din judet, lipsa de interes si soluții fiind singura atitudine pe care USL Iasi alege sa o adopte in ultima perioada”.

Reprezentantii PNR sustin ca promisiunile alesilor locali in ceea ce priveste protectia culturilor agricole si a agricultorilor in fata unor fenomene meteorologice precum grindina nu s-au materializat sau bat pasul pe loc, “astfel de investitii neterminate risipind banii in loc sa disperseze norii”.

Filiala Noua Republica Iasi solicita autoritatilor locale si nationale continuarea in regim accelerat a investitiilor in centrele antigrindina din regiune.

Le reamintim autoritatilor locale ca sunt in urma cu 9 centre promise, dintre cele 12 prevazute in proiect fiind in acest moment finalizate doar 3. Este inadmisibil ca intr-un stat membru UE de mai bine de 5 ani, in a carui economie agricultura a avut si are in continuare un rol major, situatia protectiei antigrindina sa fie cu mult in urma celei din Republica Moldova de exemplu. Desi par prinsi in febra regionalizarii, parlamentarii USL uita de importanta agricola a regiunii, precum si faptul ca pentru o buna parte a populatei judetului Iasi agricultura reprezinta singura sursa de venit. Astfel, solicitam ca protectia agricultorilor contra dezastrelor naturale in agricultura sa devina o prioritate pentru toti factorii implicati!”, anunta PNR Iasi.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: PNR, Iasi, USL
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii