A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720104169.9926.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Participarea la Expozitia Comerciala si de Investitii Asia de Nord Est, un succes pentru ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-09-2012, ora 17:01

Participarea la Expozitia Comerciala si de Investitii Asia de Nord Est, un succes pentru ieseni

Articol de Diana Dumitriu

Recent intors din regiunea chineza Jinlin, presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, a prezentat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, primele rezultate ale vizitei delegatiei iesene ce a participat la cea de-a opta editie a Expozitiei Comerciale si de Investitii Asia de Nord Est.

In urma vizitei delegatiei Consiliului Judetean in China au aparut si primele rezultate. Primul dintre acestea este vizita unei delegatii condusa de presedintele Parlamentului Regional al Provinciei Jilin la Iasi, la sfarsitul acestei luni, intre 27 si 29 septembrie. Al doilea rezultat, pe care eu il privesc ca foarte important, este vizita in Romania, inclusiv in Iasi, in cursul lunii decembrie, a proprietarului Jilin Animation Institute, cea mai mare companie de animatie si de jocuri pe calculator din China, cu o cifra de afaceri de mai multe miliarde de dolari. I-am spus despre potentialul in IT si de creativitate al judetului si al orasului. A fost interesat si va veni sa-l vada. Cu aceasta ocazie, sper ca firmele iesene de soft sa inceapa colaborari cu acea companie chinezeasca”, a declarat Cristian Adomnitei.

O alta reusita a vizitei delegatiei a fost participarea a trei mari companii de pe piata locala - Antibiotice, Casa de Vinuri Cotnari si RomSoft in cadrul Expozitiei Comerciale si de Investitii Asia de Nord Est. Participarea reprezinta o performanta, mai ales ca la aceasta editie a Expozitiei Comerciale si de Investitii Asia de Nord Est s-a inregistrat o participare de 2.600 de standuri internationale organizate in 8 pavilioane tematice privind industrii creative, made in Taiwan, made in Hong Kong, cooperarea in domeniul investitiilor, produse alimentare si farmaceutice, produse electronice high-tech din Asia de Nord-Est.

Desi abia infiintata, Casa de Vinuri Cotnari a reusit sa acapareze atentia chinezilor, compania de vinuri fiind extrem de cautata. Presendintele CJ Cristian Adomnitei a declarat ca au fost initiate deja contacte cu firme locale. De asemenea, RomSoft a initiat contacte, iar Antibiotice va participa la cel mai mare targ de produse farmaceutice din Asia, care va avea loc la Shanghai.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii