ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-05-2015, ora 08:44

Parintii Adinei Samson, despre Gheorghe Nichita: „A imbolnavit-o psihic nenorocitul”

Articol de Cristian Amariei
Parintii Adinei Samson, iubita lui Gheorghe Nichita, sunt afectati. Oamenii sunt ca Adina a trecut printr-un adevarat calvar din cauza edilului si acum nu-si mai gasesc linistea.

"A imbolnavit-o psihic nenorocitul asta. E psihopat asta, e nebun, e bolnav mintal, n-ai ce sa-i faci. Daca pui tu si politia, si politia rutiera o pui. Ati vazut-o cum arata? E ca o.....A fost la mari specialisti. Luna trecuta eu i-am dat 40 de milioane sa isi cumpere medicamente, medicamentele cele mai scumpe, foarte scumpe. A fost la profesori si i-au zis, domnule ce boala ai? Vomita, o doare capul, pe baza de stres si intr-un final i-a spus un doctor: Bai fata, domnisoara pe baza de stres asta este domnule! A fost stresul foarte mare. Extrem de mare. Stresul ei, dar si stresul meu ca parinte cand o vedeam ca nu are leac. Ba se ducea la Bucuresti, ba venea aici si o duceam eu cu masina, cu taxiul ... Nu i-a cumparat masina primarul. De unde sa ii cumpere el masina? Se spune ca i-a pus un GPS pe masina. Ei poate de asta i-a luat si masina si telefon, ca sa fie urmarita, domnisoara. Cred ca de asta i-a dat. Si i-a mai dat un telefon intentionat sa o urmareasca", a spus tatal Adinei, potrivit jurnalul.ro.

"A strans-o de gat si a lovit-o, a fost lovita de doua ori, o data a strans-o de gat si o data i-a tras o palma ca a zis ca trebuie sa isi dea cu fard ca sa isi acopere urmele de palme. Motivul? Gelozie. Discutia dintre ei a fost numai de gelozie. O acuza de ce iese ... El facuse va spun ... el incerca sa ii restraga cercul de prietene, nu numai de prieteni...dar prieteni ea nu a avut, ea nu a avut nici o relatie cu cine spun astia ca s-a intalnit... nimic erau simple cunostiinte", a spus mama amantei.

Adina Samson, iubita edilului Gheorghe Nichita, le-a povestit marti jurnalistilor care o asteptau in fata primariei Iasi ca a fost batuta de acesta, fapt pentru care femeia a decis sa faca plangere la Parchet.

"Am fost amenintata cu moartea. A trimis un individ sa ma ameninte, eram cu sora mea. M-a cerut in casatorie de nenumarate ori. Eu l-am refuzat. Cum sa ma casatoresc cu acest om. M-a si lovit. Din cauza geloziei, mi-a dat doua palme, intr-un apartament. Mi-a zis ca daca ma marit cu el, o sa-mi dea un apartament de serviciu si o sa-mi faca diferite afaceri. El mergea la psiholog ca sa-si rezolve problemele din copilarie. Parea un om normal la inceput, care stie ce vrea de la viata. De asta mi-a placut de el la inceput. Eram urmarita, am fost batuta. Primarul Nichita mi-a spus ca el este singura mea optiune in viata, atunci cand i-am transmis ca vreau sa am o relatie cu altcineva, o relatie normala, sa fac un copil... Am facut plangere la Parchet", a spus Adina Samson.

Gheorghe Nichita va fi cercetat in libertate sub control judiciar, ca si seful Politiei Locale iesene si seful de serviciu din institutie, retinuti joi seara de procurorii DNA, a hotarat Tribunalul Bucuresti.

Primarul Iasiului a fost retinut vineri de procurori, el fiind acuzat de instigare la folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, in forma continuata (cinci acte materiale), instigare la abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, instigare la acces ilegal la un sistem informatic si instigare la operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

Potrivit DNA, in perioada ianuarie — aprilie, Nichita, abuzand de functia de primar, i-a determinat pe Hliboceanu si Avirvarei, dar si pe alte persoane din cadrul institutiei pe care o conducea sa efectueze, personal sau prin intermediari, verificari in baze de date care contin informatii ce nu sunt destinate publicitatii, iar ulterior sa le foloseasca si sa permita accesul unor persoane neautorizate la acestea, pentru a obtine personal foloase nepatrimoniale necuvenite.

Sursa: rtv.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii