A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727677162.3848.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pana la sfarsitul lunii mai, 400 de caini comunitari vor fi dusi la padocul de la Tomesti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-05-2012, ora 17:40

Pana la sfarsitul lunii mai, 400 de caini comunitari vor fi dusi la padocul de la Tomesti

Articol de Alexandra Stefanescu

Reprezentantii Primariei Iasi au anuntat astazi ca pana la sfarsitul acestei luni vor fi finalizate patru hale la padocul de la Tomesti. Potrivit acestora, aproximativ 400 de caini urmeaza sa fie dusi la adopost.

Vor fi puse in functiune primele hale de adapot a cainilor comunitari. Speram ca primii 400 de caini vor fi dusi la padocul din Tomesti in aceasta luna”, a precizat Mihai Chirica, directorul tehnic al Primariei Iasi.

Pentru fiecare hala construita si in care pot fi adapostiti 100 de caini, municipalitatea trebuie sa plateasca aproximativ doua miliarde de lei vechi, la care se mai adauga costurile cu personalul, hrana dar si echipamentele veterinare.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: caini, padoc, Tomesti, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
DANA RUSU,  28.09.2012 20:47

Buna ziua Am dat de buna voie o catelusa , care statea la poarta mea , hinghierilor cu auto nr.B74 SXD ,gindinde-ma ca va venii vremea imperecherii ,si a anotimpului iarna. Asta sa intimplat acum aprox, 3 saptamini Catelusa era neagra cu o zgarda antiparaziti rosie. Sufar cumplit pt ca am avut incredere in hingher ca o aduce inapoi si mai rau ca AM DATO EU CU MINA MEA .Rog sa ma ajutati daca piteti Multumesc anticipat

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii