A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865980.8121.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pagube semnificative in Iasi in urma inundatiilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-06-2013, ora 14:16

Pagube semnificative in Iasi in urma inundatiilor

Articol de Alexandra Stefanescu

Precipitatiile din perioada 6 iunie – 8 iunie au provocat pagube in mai multe localitati din judetul Iasi. Pana luni, 10 iunie, au raportat probleme comitelele locale pentru situatii de urgenta din comunele Tatarusi, Motca, Raducaneni, Costesti, Lespezi, Dagata si municipiul Pascani.

Astfel, in comuna Tatarusi precipitatiile au determinat cresteri de nivel pe cursuri de apa care au afectat 4,3 kilometri de drum comunal.

In comuna Motca precipitatiile si scurgerile de pe versanti au avariat doua poduri, trei podete, 17,5 kilometri de drum comunal si satesc si un hectar de teren arabil.

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Raducaneni a raportat 1.250 de hectare de teren arabil afectat de grindina, patru case, opt anexe gospodaresti si 9,4 hectare de teren arabil afectate de scurgerile de pe versanti. Zona Raducaneni nu se afla in raza de actiune a Centrului Antigrindina.

In comuna Dagata au fost afectate trei poduri, un podet, opt kilometri de drum judetean si comunal si 30 de hectare de teren arabil.

Precipitatiile sub forma de aversa si scurgerile de pe versanti au afectat si sase kilometri de drum judetean de pe raza comunei Lespezi.

La nivelul municipiului Pascani au fost afectate 50 hectare de teren arabil, iar in comuna Costesti 30 de hectare de teren arabil, zece poduri si patru kilometri de drum comunal.

Echipe formate din reprezentanti ai mai multor institutii vor verifica fiecare situatie raportata de comitetele locale pentru situatii de urgenta si vor stabili in ce proportie au fost avariate obiectivele.

Foto: money.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii