A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664059.9608.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PUG –ul va fi finalizat de arhitecti ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-07-2015, ora 14:10

PUG –ul va fi finalizat de arhitecti ieseni

Articol de Madalina Irimia
Planul Urbanistic General al municipiului va fi realizat de o echipa de arhitecti ieseni condusi de profesorii Daniel Visan si Dragos Ciolacu. In urmatoarele luni, arhitectii trebuie sa definitiveze documentatia urbanistica pentru a putea intra in dezbaterea Consiliului Local in luna decembrie a acestui an.

PUG-ul este necesar deoarece este baza legala si urbanistica pentru autorizatiile de constructie emise de primaria ieseana incepand de anul viitor. Documentatia trebuia elaborata si finalizata de firma Search Corporation Bucuresti care a castigat licitatia in acest sens. Termenul de predare a fost depasit si edilii sustin ca firma a solicitat fonduri suplimentare, in afara contractului, pentru finalizarea PUG-ului si nu au completat documentatia cu elementele necesare. Drept urmare, municipalitatea a reziliat contractul cu firma bucuresteana.

„Am transmis scrisoarea de reziliere a contractului si consecintele lui le vom urmari in instanta. Suntem intr-o situatie delicata si am cerut sprijinul arhitectilor ieseni pentru finalizarea acestui proiect. Am stabilit un grafic de elaborare a etapelor finale pentru ca documentatia sa ajunga spre dezbaterea consiliului in jurul datei de 15 decembrie”, a declarat Mihai Chirica, viceprimar cu atributii de primar.

In acest moment, PUG-ul este realizat in proportie de 80%, pentru finalizare mai fiind necesare trei faze importante. in primul rand este vorba de introducerea in documentatie a elementelor rezultate in urma dezbaterii publice, apoi intocmirea documentatiilor de avizare a PUG-ului si prezentarea pentru plenul consiliului in vederea dezbaterii si aprobarii.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  12.06.2017 15:45

wh0cd862037 viagra 50

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii