A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720192336.8493.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PNL Iasi cere 20 de milioane de euro de la Guvern pentru Aeroportul International Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
12-10-2013, ora 18:03

PNL Iasi cere 20 de milioane de euro de la Guvern pentru Aeroportul International Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Sambata, 12 octombrie, in sedinta Biroului Politic Teritorial al Partidului National Liberal din Iasi, s-au stabilit obiectivele majore sustinute de catre filiala ieseana in cadrul bugetului pe anul urmator.

Astfel, PNL Iasi va inainta Guvernului si primului ministru Victor Ponta solicitarea de a include in bugetul pe anul 2014 suma de 20 de milioane de euro pentru sustinerea modernizarii Aeroportului International Iasi, reprezentand cofinantarea proiectului pentru obtinerea de fonduri europene.

Sprijinul din fonduri guvernamentale al proiectului de modernizare a aeroportului reprezinta prima si cea mai importanta promisiune a Uniunii Social Liberale pentru ieseni. Din acest motiv, consideram ca Guvernul este dator sa isi respecte cuvantul dat iesenilor si sa sustinem impreuna acest obiectiv major pentru judetul nostru”, a declarat deputat Relu Fenechiu, presedinte al PNL Iasi.

Proiectul de dezvoltare si modernizare a Aeroportului International Iasi a stat pe buzele tuturor in campania electorala. Este obligatoriu ca Legea Bugetului pe 2014 sa includa si fonduri pentru finantarea aerogarii. Aceasta este una din ultimele sanse ale Guvernului Romaniei de a-si onora principala promisiune fata de ieseni”, a declarat Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi.

Foto: replicaonline.ro

     
Tag-uri: PNL, Iasi, Guvern, Aeroport
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii