A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720269685.9554.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PDL a inceput sa le imparta iesenilor fluturasi anti-USL
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
21-02-2012, ora 12:12

PDL a inceput sa le imparta iesenilor fluturasi anti-USL

Articol de Madalina Irimia

Democrat-liberalii au inceput sa le imparta iesenilor fluturasi cu chipurile parlamentarilor din opozitie (Relu Fenechiu, Cristian Adomnitei, Varugan Vosganian de la PNL, Anghel Stanciu, Neculai Ratoi, Sorin Lazar, Vasile Mocanu si Florin Constantinescu de la PSD).

"Ei fac greva de lux pe banii tai!", se arata in mesajul afisului. Costurile pentru tiparirea pliantelor au fost suportate din banii organizatiilor PDL.

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, vineri, ca PDL va distribui in colegiile parlamentarilor opozitiei afise cu pozele acestor si mesajele "El este unul dintre chiulangii!", "Ei fac greva de lux pe banii tai!", intr-o actiune de "informare corecta a opiniei publice" in legatura cu greva opozitiei.

Pe fiecare afis scrie cu litere ingrosate: "Nu vor sa munceasca, dar vor sa primeasca: indemnizatii, masini, cazare la hoteluri, sume forfetare si diurne. In total, parlamentarii PSD+PNL+PC cheltuiesc din banii statului 1,4 milioane de euro lunar! Atat te costa pe tine, romanul de rand, sa ii intretii pe deputatii si senatorii care prefera sa faca greva decat sa-si faca treaba in Parlament".

Foto: geozamfir.ro

     
Tag-uri: PDL, USL, fluturasi, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii