A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829974.8636.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Optimism la CSMS. Iesenii spera sa evite retrogradarea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
17-02-2015, ora 12:26

Optimism la CSMS. Iesenii spera sa evite retrogradarea

Articol de Cristian Amariei
Fotbalistii echipei CSMS Iasi mai au doar trei zile pana la startul returului, in care au ca tinta evitarea retrogradarii. Primarul Municipiului Iasi, Gheorghe Nichita este increzator ca obiectivul poate fi realizat.

"Trebuie sa avem sperante tot timpul, pana in ultimul moment, primele cinci etape sunt foarte dificile, ei sunt constienti, Napoli e constient, Florin Prunea nu mai spun. Eu sper ca Napoli asa cum stie el sa fie un antrenor italian, cu un joc mai riguros, sa poata sa faca din aceasta echipa o echipa care de fapt sa-si apere foarte bine sansele, adica sa nu luam gol daca se poate spune si sa scoatem cat mai multe puncte, sa dam gol," a declarat Gheorghe Nichita, primarul Municipiului Iasi.

Primul meci al moldovenilor din returul Ligii I de fotbal va avea loc vineri, la Chiajna, in compania formatiei Viitorul Constanta. Partida va incepe la ora 18:00 si va fi transmisa in direct de canalul DigiSport.

Sursa: digi24.ro
Foto: prosport.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii