ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
12-09-2012, ora 13:12

Oprea crede ca PNL se autodistruge

Articol de Diana Dumitriu

Senatorul PDL Dumitru Oprea considera ca PNL se indreapta catre autodistrugere, prin radicalismul manifestat in ultimul timp.

Intr-o declaratie politica, depusa la Senatul Romaniei, parlamentarul iesean si-a aratat ingrijorarea fata de conturarea unei grupari extremiste in randul liberalilor, nemultumita de esecul suspendarii sefului statului. Potrivit acesteia, liderii USL trebuie sanctionati pentru ca au facut o mare eroare tinand cont de avertismentele Comisiei Europene si ale guvernelor occidentale.

Senatorul PDL apreciaza ca aceasta atitudine tine deschisa calea catre noi abuzuri impotriva statului de drept si provoaca un soc pentru diplomatiile occidentale. Din acest motiv, Dumitru Oprea crede ca un asemenea radicalism vine din partea unor personaje carora nu le mai pasa de izolarea tarii, de costurile economice sau de spiritul democratiei. Astfel, PNL tinde sa devina un conglomerat de oameni furiosi, contaminati de ura antenelor, iar faptele lor, cat se afla la guvernare, risca sa duca Romania catre periferia Europei.

     
Tag-uri: Dumitru Oprea, PDL, PNL, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii