A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720000137.5116.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Opera Nationala Romana Iasi si Iulius Mall se alatura miscarii Earth Hour
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-03-2012, ora 08:04

Opera Nationala Romana Iasi si Iulius Mall se alatura miscarii Earth Hour

Articol de Alexandra Stefanescu

Sambata, 31 martie, atunci cand milioane de oameni, institutii si companii sting luminile timp de o ora, pe Bd-ul Stefan cel Mare si Sfant (in fata Primariei), incepand cu ora 20:30, sub indrumarea dirijorului Raluca Toma, corul de copii “Juniorii Operei” va sustine un mini concert.

Din program mai fac parte ateliere handmade sau dansuri de capoeira, toate acestea la lumina catorva lampioane, fara asistenta unor sisteme de lumini si sonorizare.

Cu aceasta ocazie Opera Nationala Romana Iasi lanseaza proiectul ecologic “Opera Verde”, ce are ca obiectiv implicarea unei institutii de cultura intr-un mod responsabil in constientizarea si promovarea ideilor si practicilor ecologiste de catre publicul consumator, asupra necesitatii de a recicla, protejand resursele limitate ale planetei.

Dorim astfel sa contribuim la un mediu inconjurator mai curat si mai sanatos, sustinand totodata si evenimentele culturale si sociale organizate de catre Opera Nationala Romana Iasi in colaborare cu partenerii ei”, informeaza conducerea Operei din Iasi.

Tot sambata, intre orele 20.30 si 21.30, luminatoarele si corpurile de iluminat ambiental din Iulius Mall, precum si cele din parcarea centrului comercial vor fi stinse pentru a marca „Ora Pamantului”. Actiunea se va desfasura in toate cele patru mall-uri Iulius din tara.

“Ora Pamantului” este un eveniment demarat in 2007 de autoritatile si locuitorii orasului australian Sydney, care au luat pozitie fata de amenintarea pe care o reprezinta pentru planeta noastra incalzirea globala. Succesul evenimentului a facut ca, in 2008, “Earth Hour” sa devina o miscare globala. In 2010, campania a mobilizat circa 1 miliard 300 de milioane de oameni din 128 de tari.

Foto: ecomagazin.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii