ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-09-2014, ora 10:35

Obiectivul noii conduceri a Termo-Service: „Intoarcerea la cetateni si la nevoile lor”

Articol de Cristian Amariei
Incepand cu luna septembrie 2014, echipa de conducere a Termo-Service s-a modificat. Cei trei noi directori ai societatii sunt: Ciprian Chirita, director general, Marius Bodoga, director executiv si Florenta Toma, director economic.

„Dinamizarea activitatii”
Noua conducere a Termo-Service, folosind motto-ul „Intoarcerea la cetateni si la nevoile lor”, asigura iesenii de toata disponibilitatea pentru solutionarea prompta si legala a tuturor problemelor sesizate de membrii asociatiilor aflate in administrarea societatii. ”Ne dorim si facem toti pasii necesari pentru a imbunatati comunicarea si relatiile de lucru cu toti iesenii, cat si cu furnizorii de utilitati. Dorim dinamizarea activitatii si punerea la masa dialogului a tuturor problemelor asociatiilor de proprietari. Comunicarea eficienta si deschisa este cheia succesului pentru imbunatatirea activitatii si pentru o relatie armonioasa cu partenerii nostri de drum, clientii”, a afirmat Ciprian Chirita, director general.

Program de lucru

Primul pas facut de directorul general a fost modificarea programului de lucru al societatii. „Urmare a unui studiu intern, realizat la nivelul punctelor de incasare, a centrelor zonale si al relatiilor cu partenerii de lucru s-a constatat ca, in intervalul orar 07:00 – 08:00, este realizata o rata foarte mica de incasari si ca relatiile cu institutiile cu care se colaboreaza (Primaria Iasi, ApaVital, Dalkia Termo) nu pot avea loc, din cauza diferentelor de program de lucru, acestea nefunctionand in acest interval. Astfel, am decis modificarea programului de lucru de la ora 08:00 la ora 16:00 zilnic, de luni pana vineri pentru sediul central al societatii, iar pentru punctele de incasare si centrele zonale programul va fi: luni, miercuri, vineri 08:00 – 16:00 si marti, joi 12:00 – 20:00”, a precizat Chirita.

Pentru a fi cat mai aproape de cetateni, Termo-Service pune la dispozitia iesenilor numerele de telefon: pentru interventii: 0232.218.253, 0332.441.920; pentru secretariat: 0232.212.230. in acelasi timp, pentru a putea oferi, in permanenta, cele mai calitative servicii, conducerea Termo-Service asteapta sugestiile si propunerile cetatenilor la adresa de e-mail: termoservice.iasi@gmail.com.

Sursa: curierul-iasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii