A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728197602.8592.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Oameni de succes ai mediului de afaceri si ai sportului iesean fac echipa la Swimathon pentru a sprijini copiii cu dizabilitati
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-07-2013, ora 05:33

Oameni de succes ai mediului de afaceri si ai sportului iesean fac echipa la Swimathon pentru a sprijini copiii cu dizabilitati

Articol de Alexandra Stefanescu

Fundatia Serviciilor Sociale Bethany participa vineri, 5 iulie 2013, incepand cu ora 17.00 la Swimathon, cea mai mare competitie caritabila ce are loc la Iasi. Evenimentul se afla la a doua editie si este organizat de Fundatia Comunitara Iasi.

Problematica copiilor cu dizabilitati a sensibilizat oameni importanti ai Iasului, persoane din medii si de varste diverse. Astfel, pentru Fundatia Bethany vor inota anul acesta in cadrul Swimathon doua echipe: Echipa Focality, formata din reprezentanti ai companiei Focality, companie ce are o experienta semnificativa in livrarea de solutii IT, consultanta si proiecte de infrastructura. Gama de competente profesionale ale echipei Focality asigura fundatia pe care sunt cladite solutii eficiente si proactive pentru clientii companiei.

Istoricul de succes in cadrul competitei Swimathon ne face sa asteptam cu nerabdare participarea la editia de anul acesta. Entuziasmul cu care inotatorii si sustinatorii acestora se alatura cauzei alese face parte din misiunea prin care ne dorim sa fim aproape de copiii ocrotiti de Fundatia Bethany.” declara angajatii companiei Focality implicati activ in eveniment.

Ce-a de-a doua echipa, Bethany Team, reuneste si ea prieteni dedicati ai Fundatiei, oameni care isi doresc foarte mult ca, prin efortul lor, sa ofere copiilor cu dizabilitati asistati de Fundatia Bethany sansa la servicii gratuite de recuperare pentru o perioada cat mai lunga de timp. Unul dintre cei mai motivati concurenti este Ecaterina Luca, in varsta de 8 ani care, dupa ce anul trecut l-a sustinut de pe margine pe tatal sau, Traian Luca, inotator in echipa Bethany, si-a dorit ca la editia de anul acesta sa participe alaturi de el in competitie pentru a da si ea o mana de ajutor copiilor cu nevoi speciale.

Campionul K1 Sebastian Ciobanu s-a alaturat si el echipei Bethany Team si se va „lupta” cu valurile pentru a oferi sansa unei vieti mai bune pentru copiii cu dizabilitati din Iasi.

Am acceptat sa inot la Swimathon in echipa Fundatiei Bethany pentru copiii acestia care fac parte din societate si care de ce le mai multe ori sunt marginalizati. O fac pentru a reusi sa le oferim aceste servicii de care au atata nevoie si fara de care nu ar face progresele pe care le fac in acest centru. Nu in ultimul rand ma implic ca si crestin, pentru ca intotdeauna trebuie sa ai grija de aproapele tau.” a declarat Sebastian Ciobanu, campion K1.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii