A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829802.2503.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O tanara de 18 ani din Iasi s-a aruncat in fata trenului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-12-2013, ora 10:03

O tanara de 18 ani din Iasi s-a aruncat in fata trenului

Articol de Cristian Amariei

O tanara de 18 ani din Iasi, a murit, marti seara, dupa ce s-a aruncat in fata trenului. Potrivit anchetatorilor fata si-a pus capat zilelor dupa ce s-ar fi certat cu mama sa din cauza unei note mici pe care o luase la scoala.

Adriana R., in varsta de 18 ani, eleva in clasa a XII-a la Liceul Economic nr. 2 din Iasi, s-a aruncat, marti seara, in fata trenului Roman-Iasi, intre localitatile Piciorul Lupului si Barnova din judetul Iasi, tanara murind pe loc.

Fata locuia impreuna cu parintii in localitatea Piciorul Lupului, iar marti dupa-amiaza a disparut de acasa. Corpul fetei a fost gasit de catre un localnic, intr-o zona impadurita, pe linia de cale ferata, barbatul sunand la 112. La fata locului a sosit un echipaj SMURD, medicii constatand decesul tinerei.

Rudele fetei sustin ca marti aceasta s-a intors de la scoala, insa ar fi fost certata de mama sa dupa ce ar fi luat nota 6 la una dintre discipline.

Foto: mediafax.ro

     
Tag-uri: tren, sine, suicid
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii