A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720440486.3175.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O persoana a murit si alte sase au fost grav ranite intr-un accident produs in judetul Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-09-2012, ora 10:21

O persoana a murit si alte sase au fost grav ranite intr-un accident produs in judetul Iasi

Articol de Diana Dumitriu

O persoana a murit iar alte sase au fost ranite grav in timpul unui accident care a avut loc in aceasta dimineata pe DN 24, in dreptul localitatii Poieni, intre un autoturism marca Dacia Solenza care a intrat pe contrasens si a lovit din plin o Dacia Logan.

Conducatorul unui autoturism Dacia Solenza, Ion T., in varsta de 62 de ani, care se deplasa pe ruta Iasi - Coropceni, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile unui carosabil umed, in dreptul localitatii Poieni, a pierdut controlul asupra directiei de mers, a patruns pe contrasens unde a intrat in coliziune cu un autoturism Dacia Logan, care circula regulamentar”, a explicatAnca Vajiac, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ).

Conform sursei citate, in accident unul din pasagerii din Solenza a decedat pe loc, soferul si pasagerul din dreapta au suferit rani foarte gave. De asemenea, cei patru pasageri din Logan au suferit la randul lor rani grave.

Reprezentantul IPJ a precizat ca soferul masinii Dacia Solenza s-a ales cu dosar penal pentru ucidere si vatamare din culpa.

La fata locului s-au deplasat echipajele de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi, un echipaj de prim ajutor si terapie intensiva si o echipa a Serviciului Judetean de Ambulanta.

Foto: iploiesti.ro

     
Tag-uri: accident, Iasi, deces, politie, IPJ
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii