A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727688489.1439.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O noua sansa in educatie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-11-2011, ora 17:31

O noua sansa in educatie

Articol de Alexandra Stefanescu

Asociatia Salvati Copiii Iasi in parteneriat cu Directia de Asistenta Sociala si Protectia Familiei Ungheni, Asociatia Obsteasca Alternative Sociale Ungheni si Inspectoratul de Politie Judetean Iasi au lansat astazi proiectul „O noua sansa in educatie”.

Proiectul se va derula pana pe data de 4 octombrie 2012 si are ca obiectiv general imbunatatirea programelor de reintegrare scolara si prevenirea abandonului scolar din Romania si Republica Moldova. In cadrul proiectului, institutiile partenere isi propun sa realizeze acest scop, prin:

- reducerea decalajelor existente intre serviciile educationale din Romania si Republica Moldova;

- dezvoltarea unor strategii comune de prevenire a abandonului scolar si de reintegrare scolara din Romania si Moldova.

Grupul tinta este format din: 200 de specialisti in educatie din Romania si Republica Moldova; 100 de institutii guvernamentale si neguvernamentale implicate in procesul educational din Romania si Republica Moldova; 2000 de copii din Romania si Republica Moldova, atat din mediul rural cat si din mediul urban.

Proiectul este finantat de catre Uniunea Europeana prin Programul Operational Comun Romania-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013. Valoarea totala a proiectului este de 143.224 euro din care 128.901,60 euro reprezinta contributia Uniunii Europene, iar 14.322,40 euro reprezinta contributia partenerilor din cadrul proiectului.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii