A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727701189.8471.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O noua editie a Targului Mestesugarilor in Parcul Expozitiei din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-06-2013, ora 16:28

O noua editie a Targului Mestesugarilor in Parcul Expozitiei din Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Incepand cu anul 2000, Primaria Municipiului Iasi organizeaza Targul Mestesugarilor, manifestare ce atrage constant un numar tot mai mare de vizitatori si cumparatori din intreaga tara, amatori si cunoscatori care apreciaza frumosul autohton si valoarea autentica.

Peste 100 de expozanti din toate zonele tarii se intalnesc in Parcul Expozitiei, pentru a comercializa, in perioada 28 - 30 iunie 2013, produse de artizanat si suveniruri: impletituri (nuiele, paie, fire textile etc.), cioplituri (in lemn, in piatra etc.), tesaturi (covoare, carpete etc.), picturi (pe sticla, pe lemn, pe panza, pe piatra), oua incondeiate etc.

Standurile comerciantilor participanti la Targul Mestesugarilor vor putea fi vizitate incepand cu ziua de vineri, 28 iunie, ora 12.30.

In aceeasi perioada, in Parcul Copou, se va desfasura Targul National de Ceramica Traditionala - Cucuteni 5000, editia a XXXI-a. Organizatori: Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Iasi si Primaria Municipiului Iasi. Primaria Municipiului Iasi a alocat suma de 4000 lei pentru premiile ce vor fi acordate celor mai talentati mesteri olari desemnati de catre juriul manifestarii.

Foto: curierul-iasi.ro

     
Tag-uri: targ, mestesugari, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii