ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-02-2014, ora 16:49

O noua editie a „Festivalului Viei si Vinului din Harlau”

Articol de Alexandra Stefanescu

Complexul Muzeal National „Moldova” Iasi organizeaza cea de-a treia editie a evenimentului „Festivalul Viei si Vinului din Harlau”, ce va avea loc vineri, 14 februarie 2014, incepand de la ora 12.00, la Muzeul Viei si Vinului din Harlau, str. Logofat Tautu, nr. 7.

Manifestarea este organizata de Fundatia Culturala Artex in cadrul Proiectului „Muzeul Viei si Vinului Harlau – Traditie si continuitate”. Acest proiect s-a desfasurat in perioada iulie 2011 – martie 2012, fiind selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala 2007-2013, editia din acest an incadrandu-se in cel de-al doilea an de sustenabilitate.

Evenimentul are rolul de a continua activitatile de promovare a institutiei muzeale, desfasurate in cadrul acestui proiect, avand ca scop consolidarea turismului in judetul Iasi si valorificarea potentialului turistic al localitatii Harlau prin aducerea in prim plan a Muzeului Viei si Vinului.

Printre activitatile care se vor desfasura in cadrul acestei manifestari mentionam: expozitie de recipiente vechi pentru vin, activitati pentru copii, concert de chitara, proiectie film documentar.

„Festivalul Viei si Vinului din Harlau” isi propune sa apropie publicul de patrimoniul muzeal si sa faca din aceasta institutie un loc atractiv si accesibil oricui.

Accesul la eveniment este liber.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: festival, vin, Harlau
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii