A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720004195.9617.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O noua actiune de colectare a deseurilor electrice si electronice este organizata in Iasi sambata, 15 decembrie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-12-2012, ora 15:03

O noua actiune de colectare a deseurilor electrice si electronice este organizata in Iasi sambata, 15 decembrie

Articol de Diana Dumitriu

Campania“Locul deseurilor nu e acasa. Trimite-le la plimbare!”, realizata de Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec impreuna cu Primaria Iasi si SC Salubris SA, urmeaza sa se desfasoare in Municipiul Iasi, pe 15 decembrie 2012. Sambata, intre orele 09.00-15.00, locuitorii din Iasi sunt invitati sa se debaraseze de obiectele electronice si electrocasnice care nu le mai sunt de folos la punctele de colectare ce vor fi amenajate in urmatoarele locatii:

-Sediul SC Salubris S.A (Sos. Nationala nr.43)

-Liceul Teoretic ”Vasile Alecsandri”

-Scoala Gimnaziala Speciala ”Constantin Paunescu”

-Liceul Teoretic ”AL.I.Cuza”

-Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi

-Colegiul Tehnic De Transporturi

-Colegiul Tehnic Ion Holban

-Scoala ”Elena Cuza”

-Liceul Teoretic ”Miron Costin”

-Scoala ”Veronica Micle”

Fiecare deponent care va participa la actiunea de colectare, va fi inscris automat intr-o tombola cu premii oferite de partenerii Asociatiei RoRec, Indesit si Albatros. Astfel, deponentii vor putea castiga unul dintre urmatoarele premii: 3 hote si 2 boilere electrice de la Indesit, 10 mixere si 10 cafetiere marca Albatros. Castigatorii vor fi anuntati la extragerea care va avea loc in data de 17 decembrie 2012, ora 12:00, la sediul SC Salubris S.A, Sos. Nationala nr.43.

"Sanatatea este cel mai de pret lucru, asta e clar, iar un mediu inconjurator poluat este o amenintare serioasa pentru fiecare dintre noi. Asociatia RoRec si-a propus sa lupte pentru conservarea naturii si protejarea acesteia de deseurile electrice si electrocasnice, iar noi ne-am alaturat acestei miscari cu convingerea ca impreuna vom reusi sa oferim comunitatii noastre un loc mai curat in care sa traiasca si un aer lipsit de poluare!”, declara Gheorghe Nichita, primarul Municipiului Iasi.

Actiunea RoRec este a doua de acest fel desfasurata in ultima perioada, in Iasi. In cadrul primei actiuni, care a avut loc pe 6 octombrie in Iasi, s-au colectat 16.023 kg DEEE. Pe parcursul acestui an, in zona, RoRec a desfasurat numeroase actiuni, cantitatea de deseuri colectata ajungand la aproximativ 86.000 kg.

S.C. Salubris S.A Iasi este alaturi de RoRec si sprijina, inca o data, initiativa acestora. Iesenii au fost receptivi mereu si au raspuns pozitiv initiativei colaboratorilor nostri. De aceea, speram sa ajungem la aceleasi rezultate si, pe viitor, colectarea selectiva sa intre in rutina zilnica a cetatenilor. “- declara dr. ing. Ana-Maria Schiopu, sef birou Managementul Mediului SC.Salubris.S.A

Cetatenii care detin deseuri voluminoase vor beneficia de preluarea gratuita de la domiciliu, printr-o programare prealabila la unul dintre numerele de telefon: 0721.023.521 sau 0765.622.140. Comenzile de preluare de la domiciliu pot fi facute in perioada 7-15 decembrie 2012, intre orele 09.00-18.00.

La finalul programului de colectare organizat de Asociatia RoRec, impreuna cu autoritatile locale, obiectele depuse la centrele special amenajate vor fi preluate si transportate pentru a fi reciclate si eliminate in mod nepoluant, conform standardelor europene de mediu.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii