A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756653.7599.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O femeie prinsa cu 21.300 de tigarete de contrabanda
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-08-2013, ora 15:29

O femeie prinsa cu 21.300 de tigarete de contrabanda

Articol de Madalina Irimia

Pe data de 16 august, in jurul orei 09:00, politistii locali din cadrul Biroului Control Activitati Comerciale care executau serviciul de combatere a comertului illicit in zona Pietei Agroalimentare Nicolina, au depistat pe strada Mitropolit Varlaam o femeie care comercializa tigarete provenite din Republica Moldova.

Politistii locali au procedat la retinerea persoanei si in urma legitimarii a reiesit faptul ca se numeste M.M., de 48 ani, domicilita in Republica Moldova. De asemenea, lucratorii institutiei noastre au procedat la controlul bagajelor, ocazie cu care asupra persoanei mentionate au fost gasite 21.300 de tigarete de diferite marci si o cantitate de 32 de litri de bauturi spirtoase provenite din Republica Moldova. Persoana in cauza a declarat faptul ca a achizitionat aceste produse pentru a le comercializa catre diferite persoane pe raza municipiului Iasi. Tinand cont de aspectele constatate, politistii locali au procedat la ridicarea bunurilor in vederea confiscarii si impreuna cu persoana in cauza au fost predate lucratorilor din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, pentru continuarea cercetarilor si dispunerea masurilor legale ce se impun in acest caz”, a declarat Daniel Ungureanu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

     
Tag-uri: tigari, contrabanda, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii