A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663861.7766.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O femeie din Iasi cere despagubiri dupa ce o chelnerita a varsat ceai fierbinte pe ea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-01-2014, ora 05:25

O femeie din Iasi cere despagubiri dupa ce o chelnerita a varsat ceai fierbinte pe ea

Articol de Madalina Irimia

O femeie din Iasi le cere mii de euro despagubiri patronilor unui restaurant, dupa ce ospatarita a varsat ceai fierbinte pe ea. Clienta s-a ales cu arsuri pe bratul stang, asa ca acum vrea daune in instant, scrie protv.ro.

Clienta a obtinut un certificat medico-legal care atesta ca a avut nevoie de 20 zile de ingrijiri medicale in urma incidentului din restaurant.

Mai exact, in plangerea inaintata, femeia povesteste ca, in timp ce era la o intalnire de afaceri, osparita a venit din spate si, din greseala, a varsat pe ea o ceasca cu apa fierbinte care urma sa fie folosita pentru ceai.

Aceasta a trimis conducerii localului o notificare prin care le-a adus la cunostinta cele intamplate si a cerut o intelegere pe cale amiabila, urmand sa-i fie achitate daunele morale si materiale.

Insa, patronii restaurantului au refuzat sa ajunga la o intelegere cu femeia, dar cu toate acestea le-au furnizat politistilor toate documentele necesare in ancheta.

Ei cred ca aceasta are o reactie usor exagerata, mai ales ca ospatarii au achitat nota clientei si si-au cerut scuze. Femeia a depus plangere penala pentru vatamare corporala.

Foto: footage.shutterstock.com

     
Tag-uri: chelner, ceai, client, Iasi, daune
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii