A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835226.6092.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O femeie a incercat sa introduca droguri in Penitenciarul Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-06-2013, ora 14:12

O femeie a incercat sa introduca droguri in Penitenciarul Iasi

Articol de Cristian Amariei

Luni, 17 iunie 2013, in jurul orei 09.00, cu ocazia acordarii drepturilor specifice persoanelor private de libertate prin sectorul Vizite, in urma controlului specific al bunurilor predate, asupra persoanei vizitatoare de sex feminin B.C, personalul aflat in serviciu a descoperit in interiorul unui pachet de tigari un pliculet ce continea o substanta neidentificata de culoare maronie.

Au fost anuntate conducerea unitatii, organele de politie si judecatorul delegat. Persoanei vizitatoare i s-a interzis accesul pe o durata de 6 luni.

Avand in vedere faptul ca obiectele descoperite sunt interzise fapta intra sub incidenta Legii nr.83/2010, de modificare si completare a Legii 275/2006, conducerea Penitenciarului Iasi a dispus urmatoarele masuri:

- anuntarea organelor de cercetare penala din cadrul Sectiei 2 Politie Iasi si a Biroului de Combatere a Criminalitatii Organizate Iasi, predarea bunurilor respective si punerea la dispozitie a probelor administrate si a persoanei vizitatoare organelor de cercetare penala.

- restrictionarea accesului in penitenciar a persoanei vizitatoare pentru o perioada de 6 luni, avand in vedere riscul potential de introducere a obiectelor interzise disimulate in continutul pachetelor.

In conformitate cu prevederile art. 74 Legii nr. 83/2010, introducerea in mod ilicit in penitenciar a bunurilor si obiectelor interzise a se afla in posesia persoanelor private de libertate, in scopul utilizarii de catre acestea, constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la o luna la 2 ani sau cu amenda.

De la inceputul acestui an si pana in prezent, acesta este al doilea incident inregistrat, ocazie cu care a fost prevenita introducerea in penitenciar a 2 pungute ce contineau substanta vegetala de culoare verde, care au fost ulterior predate Biroului de Combatere a Criminalitatii Organizate Iasi.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: droguri, penitenciar, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii