A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834366.9141.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O eleva din Iasi a ajuns la spital dupa ce a fost stransa de gat de un coleg
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-01-2015, ora 07:46

O eleva din Iasi a ajuns la spital dupa ce a fost stransa de gat de un coleg

Articol de Cristian Amariei
Incident violent intr-o scoala din judetul Iasi. O eleva a ajuns la spital dupa ce un coleg a strans-o de gat cu un fular in timp ce se jucau! Fata de 12 ani s-a asfixiat, iar profesorii au chemat ambulanta. Medicii spun ca acum este in afara oricarui pericol. Politistii fac insa cercetari la scoala pentru a afla cu exactitate cum s-a petrecut incidentul.

O eleva din localitatea Ciortesti a ajuns la spital dupa ce a fost stransa de gat cu un fular, de un coleg, chiar in scoala, in timpul unei pauze. Reprezentantii unitatii de invatamant au chemat imediat ambulanta si tot ei au sunat-o pe mama fetei. I-au povestit ca cei doi elevi de 12 ani se jucau, cand fetei i s-a facut rau.

“O joaca de copii. - V-au sunat de la scoala si v-au anuntat? Da.” Atat a putut raspunde mama fetei, socata de cele intamplate.

Dupa ce au consultat-o, medicii spun ca eleva este in afara oricarui pericol, dar ca este speriata.

Lucian Cernahoschi, purtatorul de cuvant al Spitalului de Pediatrie Iasi:Fetita este in stare generala buna, are doar o usoara marca traumatica fara leziuni de parti moi pe cervical anterior. Urmeaza sa fie explorata in continuare si va mai ramane pentru supraveghere internata.”

La scoala au mers si politistii.

Politistii efectueaza verificari impreuna cu reprezentantii IsJ Iasi pentru a stabili cum anume s-a produs acest incident si pentru a fi luate masurile legale care se impun,” a declarat Anca Vijiac, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Baiatul nu va raspunde penal, pentru ca legea nu prevede acest lucru pentru minorii sub 14 ani, insa conducerii scolii urmeaza sa stabiliteasca ce sanctiune disciplinara va aplica in acest caz.

Sursa: digi24.ro
Foto: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii