A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834630.31.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O batrana din iasi a cazut in plasa infractorilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-09-2014, ora 15:01

O batrana din iasi a cazut in plasa infractorilor

Articol de Cristian Amariei
Infractorii care folosesc metode de inselaciune diverse, continua incercarile de a-i pacali pe oameni. Desi in ultima perioada, majoritatea demersurilor infractionale ale acestora au ramas fara succes, in acest week-end, o pensionara de 62 de ani, contactata fiind atat pe telefonul fix, cat si pe telefonul mobil, a cazut in plasa escrocilor.

O persoana necunoscuta s-a recomandat a fi fiul sau si s-a plans ca fost victima unei agresiuni si este internat in spital.

Aceasta „poveste” a determinat-o pe batrana sa cumpere un numar de 24 cartele de reincarcare, cu credit in valoare de 25 euro fiecare, iar apoi sa ii transmita codurile. In acest caz prejudiciul este de 3324 lei.

Dupa ce a transmis codurile de reincarcare ale cartelelor, persoana vatamata a realizat faptul ca a fost inselata. Politistii continua cercetarile, in vederea identificarii autorului si tragerii acestuia la raspundere penala.

Recomandam mare atentie la situatiile in care ni se prezinta telefonic cazuri grave, iar apoi ni se solicita sume importante de bani. Nu acceptati sa depuneti bani in conturi, sa inmanati unor persoane necunoscute bani sau obiecte de valoare sau sa cumparati cartele reincarcabile si sa trimiteti apoi codurile. Indiferent cat de urgenta este situatia prezentata, actionati calm si nu va lasati influentat de presiunea venita din partea celui care va solicita acest lucru. Infractorii care incearca sa pacaleasca oamenii actioneaza prezentand astfel de povesti si ii fac pe acestia sa creada ca s-a intamplat ceva grav, sperand ca vor pica in plasa lor.”, au declarat reprezenatantii IPJ Iasi.

Foto: lideruldeopinie.ro
     
Tag-uri: iasi, inselaciune, batrana
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii