ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-09-2014, ora 16:15

O PROFESOARA din Iasi a fost condamnata la INCHISOARE dupa ce doi elevi au murit

Articol de Cristian Amariei
O profesoara din Iasi a fost condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare.
Femeia a fost gasita vinovata de ucidere din culpa, dupa ce doi elevi aflati sub supravegherea ei au murit inecati pe litoral, potrivit Romania TV. in plus, profesoara si scoala unde lucreaza trebuie sa plateasca daune de zeci de mii de euro parintilor elevilor.

Curtea de Apel Constanta a condamnat o profesoara din Iasi la trei ani inchisoare cu suspendare, dupa ce doi elevi care se aflau sub supravegherea sa s-au inecat in urma cu cinci ani la Eforie Sud. Decizia instantei este definitiva.

Curtea de Apel Constanta a decis astfel sa mentina pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare pentru ucidere din culpa pe care Elisabeta Mincior o primise de la Judecatoria Constanta. Totusi, instanta a decis sa majoreze cuantumul daunelor morale catre unul dintre parinti, de la 20.000 de lei la 50.000 de euro.

Suma respectiva trebuie achitata de catre profesoara in solidar cu scoala Gimnaziala Ciortesti, din judetul Iasi, unde invatau copiii.

Doi copii in varsta de 13 si 14 ani, din comuna ieseana Ciortesti, care se aflau in tabara la Eforie Sud, s-au inecat pe data de 8 august 2009, dupa ce au mers cu profesoara pe o plaja din statiune. Cei doi au iesit in larg sa inoate, alaturi de alti trei copii, moment in care s-au inecat.

Sursa: romaniatv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii