A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819619.9375.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Numarul pasagerilor, in crestere la Aeroportul Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-07-2015, ora 11:25

Numarul pasagerilor, in crestere la Aeroportul Iasi

Articol de Madalina Irimia
Aeroportul International Iasi anunta din nou o crestere semnificativa a numarului de pasageri, comparativ cu anii anteriori.

Astfel, in primul semestru al anului 2015 s-a inregistrat o crestere de 25% a numarului de pasageri fata de primul semestru al anului 2014:

"Aceasta crestere arata ca tot ce s-a intamplat la Aeroportul Iasi in ultimii trei ani nu este o intamplare, nu este o reusita doar de moment. Reprezinta, fara echivoc, un traseu comercial sanatos al Aeroportului Iasi. Dincolo de statistica pura, de cifre, inseamna in cele din urma ca foarte multi cetateni din Iasi si din intreaga regiune a Moldovei au reusit sa se deplaseze facil acolo unde doreau. Aceasta este esenta dezvoltarii unei comunitati, mobilitatea cetatenilor sai! O crestere de 25% dupa o alta crestere similara anul trecut iar aceasta din urma dupa o alta evolutie spectaculoasa, reprezinta imaginea de necontestat a unei reusite‎, a faptului ca Aeroportul International Iasi raspunde cu adevarat, pentru prima data in istoria sa moderna, chemarii sale de catre comunitate. Cifrele acestea nu se nasc din noroc, nu sunt intamplatoare, sunt rezultatul unui efort conjugat al nostru, al Aeroportului Iasi. Au fost gandite de mult timp si in numele lor s-a muncit enorm. Iar aceste rezultate sunt si recompensa nepecuniara a noastra, echipa Aeroportului Iasi. Viitorul comercial, de conexiune a Aeroportului Iasi, va fi la fel de spectaculos ca tot ce am realizat in acesti ani."‎ a declarat Marius Bodea, presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului International Iasi.
     
Tag-uri: iasi, aeroport, pasageri
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii