ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-09-2016, ora 08:12

Noi locuinte ANL vor fi construite la Iasi

Articol de Cristian Amariei
Iesenii aflati in cautarea unei locuinte au motive de bucurie. Agentia Nationala pentru Locuinte a semnat contractele de lucrari pentru doua amplasamente de constructii, in strada Smardan nr. 8 – 18 si pe str. Fantanilor nr. 35 – 51.

Astfel, vor fi construite 151 de apartamente, dintre care 72 pe Smardan si 79 pe Fantanilor, fiind locuinte destinate tinerilor in sistem ipotecar. Apartamentele din str. Smardan vor fi ridicate de catre SC Constructii Unu, in asociere cu SC Coral SRL, iar cele de pe Fantanilor vor fi construite de catre Iasicon SRL, ambele societati avand experienta in acest gen de lucrari.

“Speram ca acesti constructori sa-si duca la indeplinire conditiile contractuale. Contractele sunt incheiate cu ANL, municipalitatea urmand sa asigure utilitatile in zona. Urmeaza ca, in perioada urmatoare, sa asiguram un spatiu in care sa poata fi primite dosarele si sa se poata lucra astfel in bune conditii in vederea selectarii tinerilor solicitanti”, a declarat primarul Mihai Chirica.

In prezent, exista 4.479 cereri de locuinte ANL, dintre care 213 solicitari indeplinesc conditiile privind atribuirea unor astfel de apartamente.
     
Tag-uri: anl, locuinte, iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii