A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664464.4244.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Noi cursuri la Camera de Comert Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-10-2014, ora 12:35

Noi cursuri la Camera de Comert Iasi

Articol de Madalina Irimia
Camera de Comert si Industrie Iasi vine in intampinarea nevoilor de formare pe piata muncii diversificandu-si paleta de cursuri autorizate ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari), cursantii avand posibilitatea sa obtina, in urma cursului final sustinut in fata unei comisii, a unui certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

„Luna aceasta organizam noi serii pentru cursul de Manager proiect (40 ore), Inspector resurse umane (80 ore), Contabilitate primara si financiara (105 ore), Expert achizitii publice (44 ore), Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene (24 ore), Formator (40 ore), Competente antreprenoriale (40 ore), precum si cursul de Responsabil cu gestionarea deseurilor (8 ore), un curs de specialitate conform prevederilor legislatiei, care nu necesita autorizare ANC”, a declarat Gina Sirghi, Coordonator Centrul de Training al Camerei de Comert si Industrie Iasi.

Orarul va fi flexibil. Lectorii nostri vor stabili de comun acord cu participantii, in prima zi de curs, in functie de nevoile si conditionarile acestora, zilele din saptamana si durata fiecarei sesiuni de lucru. Calendarul cursurilor este afisat pe site-ul www.cciasi.ro, iar cursurile de tin in salile de curs ale Camerei de Comert din Iasi, B-dul Carol I nr. 27, Dealul Copou.”, a mai afirmat Gina Sirghi.

Sunt prevazute discounturi pentru anumite categorii de salariati, pentru someri, studenti precum si pentru inscrierile colective, iar plata cursului se poate face esalonat, sub forma unui avans achitat pana la inceperea cursului si a unei transe finale pana la terminarea acestuia.

Beneficiem de lectori valorosi si conditii logistice optime pentru desfasurarea acestor cursuri. Practic, oferim cel mai bun raport calitate/pret pentru aceste cursuri. Cursurile Camerei de Comert se adreseaza in mod direct atat firmelor, pentru pregatirea si perfectionarea personalului, cat si persoanelor fizice individuale care doresc sa dobandeasca sau sa-si imbunatateasca propriile competente pentru sanse mai bune pe piata muncii.”, a completat Gina Sirghi.

Foto: iasi365.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii