A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830165.0309.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Noaptea Europeana a Muzicii Clasice, la Biblioteca Judeteana Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
17-06-2015, ora 09:43

Noaptea Europeana a Muzicii Clasice, la Biblioteca Judeteana Iasi

Articol de Cristian Amariei
Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi invita publicul meloman la „Noaptea Europeana a Muzicii Clasice”, care va avea loc joi, 18 iunie, incepand cu ora 18.00, in Sala de Lectura.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Centrul Europe Direct Iasi cu sustinerea Comisiei Europene si a Reprezentatiei Comisiei Europene in Romania. Cu aceasta ocazie, Orchestra Palatului Copiilor din Iasi va sustine un mini-concert de muzica clasica europeana.

„Noaptea Europeana a Muzicii Clasice” este la prima editie, are ca motto Go Global Act Local si isi propune sa promoveze muzica clasica in randul populatiei urbane si nu numai, incercand sa arate o noua fateta a muzicii culte, necunoscuta inca de multi dintre noi, cum ar fi spatiul de desfasurare al concertelor, vestimentatia si varsta artistilor, cum si noi abordari/ orientari ale acestui gen muzical.

„Noaptea Europeana a Muzicii Clasice” este un eveniment regional, care se va desfasura sincron in patru orase, la initiativa centrelor Europe Direct Nord-Est Iasi - Piatra-Neamt - Bacau - Suceava - Vaslui - Comanesti.

Participarea este gratuita.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii