A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720212101.4002.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Nicusor Paduraru, dupa aflarea rezultatelor exit-poll-urilor: Asteapt rezultatele oficiale ale alegerilor (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
11-06-2012, ora 08:06

Nicusor Paduraru, dupa aflarea rezultatelor exit-poll-urilor: Asteapt rezultatele oficiale ale alegerilor (VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

Candidatul PDL pentru functia de primar al Iasului, Nicusor Padararu, sustine ca nu se bazeaza pe nici un exit poll facut la comanda politica si asteapta numaratoarea reala dupa care va face declaratii.

"Ma ingrijoreaza in schimb slaba prezenta la vot a iesenilor. Votul iesenilor este unul care va fi respectat dar dincolo de acest vot nu pot sa respect atitudinea autoritatilor locale si centrale. L-am acuzat de ministrul Ioan Rus ca nu am vazut nici o reactie atunci cind s-a depasit cadrul legal al alegerilro locale care spune clar ca nu este permisa anuntarea unor rezultate partiale ale unor exit poll-uri pana la inchiderea urnelor de vot", a declarat Paduraru.

Acesta spune ca in Romania a fost amestecata intr-o ilegalitate impreuna ci media care a preluat stirile. Preocuparea PDL este de a fi atentia la numaratul voturilor pentru ca sunt si incidente electorale.

"Un exemplu il reprezinta situatia de la cabinetul parlamentar al domnului Dumitru Oprea acolo unde este si cabinetul domnului deptat Marius Spinu. E pacat sa ne intoarcem in anii 50, acesta este simbolul de atitudine oferit de USL si iesenii trebuie sa stie si sa actioneaze in consecinta", mai precizeaza Nicusor Paduraru.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii