A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720181751.0832.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Nicusor Paduraru (PDL) il critica pe Victor Ponta ca a sters datoriile istorice ale furnizorului de caldura din Bucuresti si a fuzionat ELCEN cu RADET
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
14-09-2012, ora 14:08

Nicusor Paduraru (PDL) il critica pe Victor Ponta ca a sters datoriile istorice ale furnizorului de caldura din Bucuresti si a fuzionat ELCEN cu RADET

Articol de Diana Dumitriu

Deputatul PDL Nicusor Paduraru il critica pe premierul Victor Ponta ca a sters datoriile istorice la furnizorul de caldura din Bucuresti si a fuzionat ELCEN cu RADET. Gestul guvernamental pare a trece neobservat la nivel national si nu a generat dezbateri pe subiectul stergerii datoriilor istorice. Totodata, el se intreaba de ce la Iasi primarul Nichita nu a batut cu pumnul in masa la guvern in cazul CET.

Democrat liberalul considera ca masura are efecte discriminatorii pentru ca stergerea datoriilor istorice si a penalitatilor nu se regaseste si la nivelul cetatenilor.

In acelasi timp, un privat daca are dificultati in gestionarea firmei e hartuit si presat de fisc cu argumente legate de economia de piata si competitie. Mai clar, nu scapa de executare. Cum explica USL, de exemplu, iesenilor cu venituri mici faptul ca neplata datoriilor in cazul lor poate sa ajunga la chemarea in instanta, poprirea unor conturi, executarea unor bunuri sau chiar vanzarea apartamentelor? Cu unii muma, cu altii ciuma. La Iasi, defunctul CET aflat in insolventa are un administrator judiciar care va presa asociatiile de proprietari si administratorii de blocuri pana la stoarcerea ultimului leu din datoriile existente”, spune deputatul PDL Nicusor Paduraru.

El spune ca pana de curand ”politicienii din USL-ul iesean in frunte cu actualul primar Nichita si deloc neglijatul Fenechiu, nu pierdeau nicio ocazie pentru a spune cat lapte si miere va curge la Iasi sub falnica lor coordonare”.

Imi aduc aminte cat era de vehement primarul Nichita de fiecare data cand vorbea despre CET si despre guvernare. Am speranta ca nu este bolnav si ca nu a mutit si daca s-a intamplat asta in ultimul timp e foarte grav. De ce nu bate cu pumnul in masa guvernului Ponta pentru a fi ajutati si iesenii? Adevarul e ca solutia gasita la Iasi cu partener privat va frige buzunarele iesenilor in aceasta iarna, insa nici Fenechiu si nici Nichita nu par a fi interesati de subiect”, a mai spus deputatul Paduraru.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii