A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720213022.1791.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Nichita despre costurile gigacaloriei la Iasi: Noi am reusit sa trecem cu Titanicul fara a atinge aisbergul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-03-2012, ora 18:21

Nichita despre costurile gigacaloriei la Iasi: Noi am reusit sa trecem cu Titanicul fara a atinge aisbergul

Articol de Madalina Irimia

Primarul Gheorghe Nichita a explicat in cadrul unei conferinte de presa care sunt motivele cresterii pretului gigacaloriei la Iasi in aceasta iarna.

Potrivit edilului sef, facturile iesenilor la caldura au fost mai mari in luna februarie din cauza faptului ca subventia pentru combustibil nu a mai fost alocata de Guvern.

" Am finalizat calculele cu privire la agentul termic pe luna februarie. Fata de luna trecuta s-a inregistrat un consum mai mare in Iasi. In februarie consumul a fost cu 36 % mai mare fata de luna ianuarie. Acest procent este normal pentru ca in luna februarie s-au inregistrat temperaturi foarte scazute. In acest caz ar fi fost normal ca factura sa creasca pe asociatie cu o medie de 36%. Din nefericire intalnim situatii in care facturile iesenilor sunt mult mai mari si aceste lucruri sunt independente de noi. Am fost convinsi ca facturile vor creste in acesta iarna", a declarat primarul Gheorghe Nichita.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii